Vadana je privatno psihološko savjetovalište koje se bavi raznim oblicima savjetovanja i edukacije. Poučava pojedince i grupe koristeći prvenstveno transakcijsku analizu (TA) koja je cjelovita teorija ličnosti i socijalnog ponašanja i ujedno sustav metoda i tehnika za unapređenje osobnog funkcioniranja i ljudskih odnosa.

Tri su osnovna područja djelovanja savjetovališta:        
kliničko područje (psihoterapijski i savjetodavni rad),
organizacijsko područje (konzalting i korištenje ljudskih potencijala) i
odgojno-obrazovno područje (dodatno obrazovanje).

Nudimo programe iz svih triju područja, kako za profesionalce tako i za građane. Posebno izdvajamo međunarodno priznate programe za studente transakcijske analize i programe za odgojitelje i ravnatelje u predškolskim ustanovama koje je verificirala Agencija za predškolski odgoj. 

Autorica i voditeljica programa je mr. Nada Žanko.
Nada Žanko rođena je 1949. godine u Zagrebu. Završila je gimnaziju, te diplomirala sociologiju i psihologiju pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Magistrirala je iz područja psihologije. 1990. godine diplomirala je transakcijsku analizu u okviru međunarodne i europske organizacije za transakcijsku analizu u Bruxellesu. 1992. godine je diplomirala kibernetiku psihoterapije pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. 1992. godine dobila pravo predavanja i supervizije psihoterapije (TEW) u Stockholmu. 1994. godine diplomirala za učitelja "razvoja osnovnih ljudskih vrijednosti" djece i odraslih u Zürichu. 2010. godine diplomirala je za teoretičara i supervizora transakcijske analize (STA) u Pragu.
Jedan je od inicijatora registracije udruge transakcijske analize u Hrvatskoj, te bila predsjednica iste kroz tri mandata.
Autorica je dvije knjige: Intervencije u psihoterapiji (1996.) i Osnove transakcijske analize (1999.). 
Dvadeset godina aktivno razvija programe koje provodi u privatnoj praksi, te surađuje s brojnim institucijama i organizacijama. 
Izvela je niz programa za neprofitabilne organizacije, poput Plavog telefona i Centra za žene žrtve rata. Osnovala je Školski telefon pri Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa RH.
Izvodila je programe sa školskom djecom u organizaciji Studijskog centra za socijalni rad pri Pravnom fakultetu u Zagrebu, te bila predavač na Akademiji dramskih umjetnosti, studij produkcije i u poslovnim školama.